Binnen

Het grootste gedeelte van de door mij uitgevoerde opdrachten waren binnenshuis. Er kan van alles worden aangevraagd. Hieronder ziet u een greep uit mijn werk.

Voor een uitgebreider beeld kunt u ook mijn social media bekijken. Deze vindt u hieronder. Door op de iconen te klikken komt u bij het juiste account.

Rallyrijder Sebastien Ogier 

Haai in aquarium 

Dit was een project waarbij ik een complete muur heb gevuld. Het idee was dat je een haaienverblijf in keek. Je ziet bijvoorbeeld op de achtergrond nog schimmen van andere haaien. Een tof project met echt een 3D effect. Dit heb ik benadrukt met het bordje op het raam. 

De afmetingen van deze muur zijn : 360x250 cm 

Feyenoord kamer 

Van deze zolderkamer heb ik een complete Feyenoordmuur mogen maken. Deze ruimte gaat gebruikt worden als mancave. En u raadt het al, het was voor een groot Feyenoordfan.

 

Max Verstappen game room. 

Deze ruimte gaat gebruikt worden als gamekamer en daar maakte ik een drieluik. Aan de ene kant kwam een helm van Max Verstappen. In het midden maakte ik een startgrid, waar ook de tv kwam te hangen. Aan de andere kant kwam Max in de auto die donuts aan het draaien is. 

Nike air max one 

Deze Nike Air Max maakte ik in een woonkamer in Gouda. De opdrachtgever is een echte sneaker freak en wie weet... misschien gaan er nog meer komen in de toekomst. 

Meisjeskamer Hawaii style

Deze meisjeskamer moest voorzien worden van lekker fleurige versiering. En het meisje zat zelf op fietscross. Dit is er ook subtiel in verwerkt . 

Stoere jongenskamer 

Deze jongenskamer moest voorzien worden van stoere versiering in leger style. Zo gezegd, zo gedaan en dit is het resultaat. Zijn naam is er ook nog in verwerkt .

Graffiti Thijs

Deze jongenskamer heb ik voorzien van zijn naam. Thijs wilde ook graag verschillende felle kleuren erin verwerkt hebben. Die heb ik gebruikt als achtergrond. 

The Warriors

Deze muur was in het teken van de film ''The Warriors''. Deze kwam in een men cave in een kantine van een snackbar in Schiedam. 

Graffiti freerun

Deze jongenskamer heb ik voorzien van een graffiti met het woord ''Parkour''. Boven de letters staat een silhouet van de jongen voor wie dit is gemaakt. 

Graffiti Mario & Feyenoord

Met de kerst 2020 deed ik een winactie op Instagram en Facebook. De winnaar was een zevenjarige  jongen met leukemie die fan is van Feyenoord en dol is op Super Mario.  Dit is het resultaat geworden. 

Esmee met Elza 

Deze meisjeskamer heb ik voorzien van haar naam met de welbekende Elza van de film Frozen. 

Slow Flow Animal - Rapper Kevin 

Deze muur heb ik voorzien van een tekst met 'slow flow animal', de bijnaam van rapper Kevin. Hem heb ik er ook in verwerkt. 

Graffiti  Thijs 

Deze kamer heb ik voorzien van graffiti met de naam Thijs. en een Xbox-controller. 

2021 balonnen 

Voor de jaarwisseling heb ik deze ballonnen gemaakt. Het jaar daarvoor heb ik hetzelfde gedaan, toen nog in zwart wit. 

Zonsondergang met bomen 

Dit was een zolderkamer waar iets van bomen in verwerkt moest worden en iets van een sterrenhemel. Zo gezegd , zo gedaan en zie hier het resultaat. 

Freestyle ''Onze wereld'' 

Deze heb ik gemaakt in een overloop van een woning. Het idee was dat er een planeet en sterrenhemel gemaakt werd met een vlag met ''onze wereld''.