Portretten

TimArt heeft verschillende portretten gemaakt. Een kleine greep hiervan staat hier onder. Bent u geïnteresseerd in een portret? Dan kunt u contact met mij opnemen voor de mogelijkheden.

U kunt ook nog kijken op mijn social media om op de hoogte te blijven van alle werkzaamheden. Door op de iconen hieronder te drukken komt u op de juiste pagina's.

Portret Simone Smith 

Dit portret in kleur maakte ik van Simone Smith. Zij is ook wel bekend van Temptation Island.

 

Portret Met Kleur 

Portret La Fuente 

Dit portret maakte ik van Dj La Fuente waarna hij zelf nog wat beelden schoot voor op zijn social media kanalen bij dit werk.

Portret vrouw Zwart/wit 

Portretten zwart/ wit 

Deze portretten in zwart/wit maakte ik in een woonkamer bij mensen thuis. Blijft bijzonder om in woonkamers graffiti te mogen zetten. 

Portret in kleur 

Dit portret maakte ik in kleur, iets dat een stuk meer tijd kost als werken met in zwart/wit. Maar het is toch ook altijd heel gaaf. 

Portret Indiaanse 

Dit portret is van een Indiaanse en was erg tof om te doen. Een keer iets anders dan een standaard portret.

Portret Tess Milne 

Dit portreet in zwart/wit maakte ik van Tess Milne. Zij werd bekend van TMF, maar ze heeft daarna veel verschillende dingen gedaan in de wereld van TV. 

Portret Jutta Leerdam 

Dit portret maakte ik van Jutta Leerdam. Zij is natuurlijk bekend van de schaatsbaan, waarop ze een wereldtitel wist te veroveren.

Portretten Snelle & Davina 

Aan het begin van de Corona crisis maakten Snelle & Davina Michelle het nummer ''17 miljoen mensen''. Aan de hand daarvan maakte ik deze twee portretten.