Recensies 

Rating: 4.3888888888889 sterren
18 stemmen

Reacties

Peter van Vliet
3 jaar geleden

Nadat ik het werk van Tim had gezien in het huis van mijn zus, besloten mijn zoon's kamer ook te laten doen. Hij gaf zijn wens door en Tim maakte er een prachtige muur van! Zelfs toen mijn zoon nog een last-minute aanpassing wilde, was dit geen probleem. Eindresultaat: een geweldige legervoertuigen muur voor een betaalbare prijs. En een dik tevreden trotse zoon die kan genieten van zijn fantastische kamer!

Lucas
3 jaar geleden

Afgelopen zomer samen met Tim een eerbetoon aan onze verloren vriend gemaakt. Wat heeft ons dat een goed gevoel gegeven en wat waren we trots op het resultaat!

Zeker een aanrader!!

Remon schults - total strength
3 jaar geleden

Een tijdje geleden heeft tim het uitgebreide logo van mijn sportclub op de muur gespoten. (2.5x2.5m)
Hij werkt snel, netjes en het is betaalbaar. Veel leden van de club zijn erg te spreken over de graffiti
kunsten van tim!

Lianne Kalkman
3 jaar geleden

2 werken van Timart bij ons thuis.
Portret van onze oudste zoon als baby op canvas.
Echt een dierbaar schilderij voor ons en is precies geworden als de foto!
Op de kamer van onze jongste zoon hij heeft een giraffe en luiaard gespoten. Hier ook heel erg blij mee! Super leuk in de baby/kinder kamer. Konden al onze wensen doorgeven. Tim dacht goed mee. Werkt netjes en schoon. Wij raden Tim zeker aan en ook wij gaan in de toekomst nog gebruik maken van zijn kunsten.

Sheila
3 jaar geleden

Timart heeft bij ons op school de kiezel en kei een super toffe workshop gegeven voor de hele bovenbouw.
Iedereen ging dolenthousiast naar huis en alles was top geregeld! Zeer tevreden

Anne Ensing
3 jaar geleden

Vorig jaar is een vriend van ons overleden. Samen met zijn beste maten heeft Timothy een super toffe graffiti gezet op de muur bij de skatebaan. Hij leerde ze de fijne kneepjes en hebben samen echt een mooi eerbetoon neergezet. Zeker een aanrader voor alle soorten projecten. Van babykamers tot portretten tot .. Noem het op!

Jonathan Ensing
3 jaar geleden

Voor mijn vriendin en mij heeft TimArt een prachtig portret gemaakt. Daarnaast ben jk als Krimpenaar vaak de werken van TimArt op de legale muur tegengekomen. Tim heb ik vaak in actie bezig gezien. Hij neemt zijn opdrachten zeer serieus en stopt niet tot hij tevreden is over het resultaat. Het is indrukwekkend en heel knap wat hij dan uiteindelijk op de muur weet te toveren met zijn spuitbussen.

Bianca Solter
3 jaar geleden

Ik voel me enorm vereerd dat we op de website van TimArt staan. De graffiti van Leon is te vinden bij de workshops en de afbeelding van Leon en Pascalle Dol bij de portretten. Als je ooit op zoek bent naar een graffiti of portret kan ik je deze artist van harte aanbevelen. Het lijkt of Timothy intuitief aanvoelt wat je wilt en het is geweldig hoe hij de ziel van Leon heeft weten te vangen. Timothy is een geweldige artist en ik heb hem dan ook regelmatig overwhelmd met mijn dank en komplimenten die hij op zeer bescheiden wijze tot zich neemt. Timothy we zijn blij dat we je hebben leren kennen en dat je deze prachtige portretten voor ons hebt gemaakt ❤

Kelly Stigter
3 jaar geleden

Super tevreden over de service van TimArt! Super mooi canvas schilderij van mijn katten gekregen. Heel mooi gedaan! Zeker een aanrader!

Reactie plaatsen