Workshops

TimArt heeft u ook workshops te bieden . In het verleden heb ik er hier al verschillende van mogen geven. De workshops variëren van kinderfeestjes tot herdenkingsgraffiti. Hieronder kunt u daar aan aantal voorbeelden van zien. 

U kunt ook nog kijken op mijn social media om op de hoogte te blijven van alle werkzaamheden. Door op de iconen hieronder te drukken komt u op de juiste pagina's.

Workshop Kiezel & Kei Bergambacht 

Bij de basisschool ''Kiezel & Kei'' in Bergambacht gaf ik een workshop voor 130 schoolkinderen. Vanwege het grote aantal gingen ze in groepjes aan de slag. De kinderen deden die dag verschillende activiteiten in verband met het zoveel jarig bestaan van hun school. Volgens vele van hen was dit de leukste activiteit van de dag. Altijd leuk om te horen. En ook leuk om te zien dat bij de kinderen echt hun creatieve kant naar boven kwam. Ook interesse? Informeer bij mij naar de mogelijkheden. 

Herdenkingsworkshop 

Deze workshop stond in het teken van een overleden broer/zoon. Het portret heb ik zelf gemaakt, waarna ik in vorm van een workshop met de vader en het zusje van de overleden jongen een herdenkingsgraffiti heb mogen maken. Dit was op een legale muur in Capelle aan den IJssel. Mooi om op deze manier iets te kunnen betekenen in deze moeilijke tijd.

Workshop Synerkri

In samenwerking met Synerkri heb ik deze workshops gegeven . Twee verschillende groepjes maakten één kunstwerk. Op de foto's ziet u hoe dit zich vormde.